Όλη η χώρα ένα Success Story

Τελικά, το μπλογκ μου ακολουθεί την επιτυχημένη πορεία της χώρας. Πάει κι αυτό μόνο του. Αν και τον Νοέμβριο δεν ασχολήθηκα και πολύ με το μπλογκ μου, διαπιστώνω πως τα στατιστικά στοιχεία είναι σούπερ. Και φυσικά, είμαι πολύ χαρούμενος.

Επίσης, διαπιστώνω πως και τα social media πάνε πολύ καλά: Πάνω από 51 χιλιάδες followers στο Twitter και πάνω από 41 χιλιάδες στο Facebook (που καθυστέρησα πολλά χρόνια να κάνω σελίδα).

Καθόλου άσχημα για ένα πρόσωπο που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην τηλεόραση, σε μια χώρα που όλα τα πρόσωπά της είναι τηλεοπτικά. Η Ελλάδα είναι μια τηλεοπτική χώρα με τηλεοπτική δημοκρατία.

Επίσης, καθόλου άσχημα για κάποιον που δεν δουλεύει σε καθεστωτικό ΜΜΕ και δεν έχει και ένα κόμμα να τον πατρονάρει.

Πολύ σπάνια πράγματα αυτά στην Ελλάδα. Σκεφτείτε λίγο.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους αναγνώστες που μου δίνουν την δυνατότητα να ζω ελεύθερος και ανεξάρτητος στην Ελλάδα του 2013. Την αγάπη μου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.