Η Φούλαμ πούλησε τον Μήτρογλου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η πολύκροτη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην Φούλαμ, αφού, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, η Φούλαμ τον μεταπώλησε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Κώστας Μήτρογλου δεν ερωτήθηκε καν αν θέλει να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –αφού οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ τον απήγαγαν-, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως βασανίστηκε σκληρά για να αναγκαστεί να βάλει την υπογραφή του και να πάρει 20 εκατομμύρια ευρώ για πέντε χρόνια.

Οι εξελίξεις αιφνιδίασαν τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν κάπως καχύποπτοι με το γεγονός πως η «μικρή» Φούλαμ πλήρωσε 15 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Μήτρογλου αλλά, εκ των υστέρων, συνειδητοποίησαν πως επρόκειτο περί σατανικού κόλπου και πως τα χρήματα τα πλήρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που το φυσάει.

Τώρα ο Κώστας Μήτρογλου θα αναγκαστεί να παίξει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον του Ολυμπιακού –που όχι μόνο έχασε τον μεγάλο του άσο αλλά θα τον βρει αντίπαλό του-, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φοβούνται πως οι γιατροί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνουν τον ορό της αλήθειας στον Μήτρογλου για να τους μαρτυρήσει τα μυστικά του παιχνιδιού του Ολυμπιακού που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι γιατί ο Μίτσελ κάνει κάτι περίεργα κόλπα με το φενγκ σούι και το Πιλάτες.

Ο Κώστας Μήτρογλου αισθάνεται προδομένος από τις εξελίξεις, και χαρακτηριστικό της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται είναι πως, σε ερώτηση δημοσιογράφου του BBC για το πώς νιώθει για την μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ και τα εκατομμύρια που θα εισπράξει, απάντησε «Πέντε χρόνια σκλάβος».

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.