Καλή χρονιά από Ελβετία

Πιτσιρίκο ευτυχισμένο το 2014! Αυτή τη φορά είπα να πρωτοτυπήσω και αντί να επιστρέψω Ελλάδα για τις γιορτές ή να τη βγάλω κάπου στις Άλπεις, είπα να πεταχτώ μέχρι το μακρινό Περού για να πραγματοποιήσω ένα όνειρο ζωής, δηλαδή να κάνω το Camino Inca (4 ημέρες πεζοπορία μέσα από το cloud forest των Άνδεων μέχρι το Machu Picchu).

Και για να πουλήσω μούρη στους αναγνώστες σου, είχα πάρει μαζί μου ένα τεύχος του Unfollow για να σου στείλω φωτογραφία “το Unfollow στο Machu Picchu” μιας και μέχρι εκεί δε θυμάμαι να είχε φτάσει η χάρη του (αλήθεια, πέρασε η μόδα που σου έστελνε ο καθένας μια φωτογραφία με το Unfollow κάπου;).

Δυστυχώς η Aeromexico έχασε τη βαλίτσα μου, οπότε το Unfollow δεν έφτασε ποτέ στο Machu Picchu…

Σου επισυνάπτω λοιπόν τη φωτογραφία στην οποία θα εμφανιζόταν.

Και πάλι ευτυχισμένο το 2014.

Θερμούς χαιρετισμούς από Λοζάνη.

Δ.Τ.

(Αγαπητέ φίλε, κι εγώ στο Machu Picchu ήμουν τα Χριστούγεννα. Ήταν να πάω στη Λούτσα και λέω “δεν πάω στο Machu Picchu που το έχω αποθυμήσει;”. Οι φωτογραφίες με το Unfollow φωτογραφημένο από τους αναγνώστες του μπλογκ σε διάφορες τοποθεσίες και χώρες ήταν μια ιδέα μου για να γίνει γνωστό το περιοδικό. Όταν κυκλοφόρησε το Unfollow, υπήρχαν χρήματα για να βγουν δυο τεύχη -αν δεν πήγαινε καλά, δεν θα έβγαινε τρίτο τεύχος- και, φυσικά, δεν υπήρχαν καθόλου χρήματα για διαφήμιση. Τα υπάρχοντα ΜΜΕ δεν ανέφεραν καν την έκδοση του περιοδικού· φίλοι δημοσιογράφοι μου έλεγαν πως φοβούνται να το αναφέρουν, για να μην χάσουν την δουλειά τους. Το μόνο ΜΜΕ λοιπόν που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για διαφήμιση του περιοδικού ήταν το μπλογκ μου. Επειδή ήταν τζάμπα. Ευτυχώς, το Unfollow έκλεισε δυο χρόνια κυκλοφορίας και δεν χρειάζεται πια ούτε εμένα ούτε την διαφήμισή μου. Τώρα η νέα μόδα στο μπλογκ είναι να με καλούν οι αναγνώστες για να με φιλοξενήσουν, κι εγώ να αποδέχομαι την πρόσκλησή τους. Εσείς δεν θα με καλέσετε στη Λοζάνη; Αχ πόσο θέλω να πάω στη Λοζάνη. Πάντα ήθελα να πάω στη Λοζάνη. Είδα και τις άλλες φωτογραφίες από το ταξίδι σας και σας θαύμασα. Είστε ένας γνήσιος RocknRolla! Καλή χρονιά!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.