Ομολογία

Αντιδράσεις προκάλεσε άρθρο του έγκυρου αναλυτή Γιάννη Πρετεντέρη στην εφημερίδα “Το Βήμα θα βάλει λουκέτο μαζί με το ΠΑΣΟΚ”. Ο Γιάννης Πρετεντέρης έγραψε στο άρθρο του πως “ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται και εκπροσωπεί έναν κόσμο ταλαιπωρημένο, στερημένο, κακομαθημένο ή καθυστερημένο”.

Κακώς προκάλεσε αντιδράσεις το άρθρο του κ. Πρετεντέρη.

Όταν ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει πως ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται και εκπροσωπεί καθυστερημένους, ομολογεί με πλάγιο τρόπο πως ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.

(Φόβος και τρόμος έχουν καταλάβει τα παπαγαλάκια και τα αφεντικά τους. Δεν επηρεάζουν πια ούτε τις γριές και τα χρεοκοπημένα άθλια μέσα τους βουλιάζουν. Πάντως, κάποια στιγμή θα πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά τι θα τους κάνουμε τους Πρετεντέρηδες, όταν υπάρξει δημοκρατία σε αυτό τον τόπο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.