Ψωμί, Τοστ, Σάντουιτς

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου που είχε αίσιο τέλος, αφού ο επιχειρηματίας έπεισε έναν από τους απαγωγείς του να παραδοθεί, με την υπόσχεση πως θα του δώσει ψωμάκια για χάμπουργκερ και θα τον προσλάβει για να τυλίγει το ψωμί του τοστ.

Ο κ. Καραμολέγκος απήχθη χτες το βράδυ από πέντε άτομα που ζητούσαν ως λύτρα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ απαιτούσαν να επανέλθει η κόρα στις φέτες του τοστ και να φτιάχνεται με περισσότερη μαστίχα το πολίτικο τσουρέκι.

Αρχικά, οι αστυνομικές αρχές πίστεψαν πως τον κ. Καραμολέγκο τον είχε απαγάγει ο Κρις Κρις -που είναι ο γκόμενος της Μπάρμπι μετά τον χωρισμό της από τον Κεν-, για να τον βασανίσει, ώστε να του αποκαλύψει τις μυστικές συνταγές και να αυξήσει το μερίδιο του στην αγορά του ψωμιού του τοστ.

Οι ανταγωνιστές του κ. Καραμολέγκου υποστηρίζουν πως η απαγωγή του ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για να προωθήσει το νέο ψωμί του τοστ που διατηρείται έως και πέντε χρόνια εκτός ψυγείου.

Πάντως, η στάση των απαγωγέων του κ. Καραμολέγκου αποδεικνύει πως ούτε μια απαγωγή δεν μπορεί να γίνει σήμερα στην Ελλάδα, αφού ακόμα και οι κακοποιοί βαριούνται.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.