Όλη η αλήθεια για τις συλλήψεις επιχειρηματιών

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως χτες το βράδυ οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης κατά μελών της πρώην διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αλλά και γνωστών επιχειρηματιών -όπως ο Δημήτρης Κοντομηνάς- οι οποίοι καταζητούνται από την αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.Το ρεπορτάζ αναφέρει πως τα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για επισφαλή δάνεια ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Οι γνωστοί επιχειρηματίες ζήτησαν από μόνοι τους να συλληφθούν, ώστε να φυλακιστούν και να μην κινδυνεύουν από τον Χριστόδουλο Ξηρό που απέδρασε και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι πιο γνωστοί επιχειρηματίες της χώρας παρακαλούν τους δικαστές –που είναι φιλαράκια τους- να εκδώσουν ένα ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους, για να μπουν στη φυλακή και να μην πέσουν στα χέρια του τρομερού και φοβερού Χριστόδουλου Ξηρού.

Μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, οι Έλληνες ολιγάρχες αισθάνονται ασφαλείς μόνο μέσα στη φυλακή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.