Έρχεται μεγάλος σεισμός στην Αθήνα

Ανήσυχοι για μεγάλο σεισμό στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες είναι οι σεισμολόγοι, αφού η -μη φυσιολογική για την εποχή- ζέστη και η άπνοια των τελευταίων ημερών υποδηλώνουν πως θερμές αέριες μάζες έχουν παγιδευτεί σε υπόγειες στοές και προσπαθούν να σπάσουν τα πετρώματα και να απελευθερωθούν στην επιφάνεια της Γης.

Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τους σεισμολόγους είναι πως τις τελευταίες ημέρες τα ζώα της Αθήνας εγκαταλείπουν μαζικά την πρωτεύουσα επειδή η έκτη αίσθηση που διαθέτουν τα προειδοποίησε για την επερχόμενη καταστροφή.

Είναι χαρακτηριστικό πως μια γυναίκα που μένει στην Ηλιούπολη είδε στην τηλεόραση τον σκύλο της να δαγκώνει αστυνομικούς στις διαδηλώσεις της Ουκρανίας, ενώ ένας κάτοικος της Γλυφάδας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν Τούρκο που βρήκε τον σκύλο του να κατουράει έξω από το Τοπ Καπί.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι ενήμερος για τον επερχόμενο καταστροφικό σεισμό που θα ισοπεδώσει την Αθήνα και θα γλιτώσει τους Αθηναίους από τα χαράτσια.

Ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε το Άγιον Όρος και παρακάλεσε τον Θεό να βάλει το χέρι Του και να κρατήσει τις τεκτονικές πλάκες, για να μην γίνει η Αθήνα ίσωμα.

Ο μεγάλος σεισμός της Αθήνας θα φέρει τους Αθηναίους πιο κοντά μεταξύ τους -και κάποιους πιο κοντά στον Θεό-, ενώ θα γκρεμίσει και τα Μνημόνια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.