Αναζητείται η Δημοκρατία


Του Jo Di

Χάθηκε η Δημοκρατία. Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και αναζητείται από την αστυνομία.

Η Δημοκρατία δεν εμφανίσθηκε ως όφειλε στο Προεδρικό Μέγαρο και στον Πρόεδρό της, πρώην αντιστασιακό, Κάρολο Παπούλια, ο οποίος και δεν έχει συνέλθει ακόμα από το σοκ. Η Δημοκρατία φέρεται ως ύποπτη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συγκυβέρνηση τον καιρό των μνημονίων” και ως εκ τούτου αναζητείται από την αστυνομία καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που της είχαν επιβληθεί.

Στην κατηγορούμενη Δημοκρατία είχε επιβληθεί χρηματική εγγύηση 360 δισ ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης κάθε Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας, σκέφτεται ακόμα και το σενάριο της παραίτησης εάν δεν βρεθεί η Δημοκρατία στα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Κάτι τέτοιο θα πυροδοτούσε ντόμινο εξελίξεων πριν από τις ορισμένες Ευρωεκλογές, καθώς με την παραίτηση του Παπούλια, ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να προκηρύξει εκλογές το συντομότερο δυνατόν.

(Αγαπητέ Jo Di, είσαι έξοχος. Επειδή εγώ -όπου να ‘ναι- ξεκινάω τα μπάνια, θα σου δώσω τα κλειδιά του μπλογκ, για να το κρατήσεις μέχρι τον Νοέμβριο που θα επιστρέψω.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.