Αντάρτης πόλης

Ο «αντάρτης» υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε πως δεν νιώθει και πολύ καλά μέσα σε αυτή τη Βουλή. Προφανώς, αυτό οφείλεται στο ότι ξέρει πως δεν πρόκειται να εκλεγεί ποτέ ξανά και καλό θα ήταν βρει κάποιο άλλο πόστο για να μην πάει για απόσυρση.

Μπορεί ο Κακλαμάνης να μην νιώθει και πολύ καλά μέσα σε αυτή τη Βουλή αλλά -όπως και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος- τον μισθό του βουλευτή τον παίρνει κανονικά και έχει ψηφίσει όλα τα νομοσχέδια που έχουν διαλύσει την κοινωνία.

Δηλαδή, φανταστείτε τι θα έκανε ο Κακλαμάνης αν ένιωθε και πολύ καλά μέσα σε αυτή τη Βουλή.

Επίσης, ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς προσπάθησε να αποτρέψει την υποψηφιότητά του αλλά δεν τα κατάφερε.

Δηλαδή, ο Νικήτας Κακλαμάνης έγραψε την εντολή Σαμαρά εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Είναι ο πρώτος που αγνοεί μια εντολή Σαμαρά. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε σούζα.

Φυσικά, ο ρόλος του Νικήτα Κακλαμάνη είναι να μαζέψει τις ψήφους των δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών που δεν θα ψηφίσουν τον επίσημο υποψήφιο, Άρη Σπηλιωτόπουλο, ώστε να μην πάνε στους υποψηφίους των άλλων κομμάτων.

Αν οι δημοσκοπήσεις δείξουν πως ο Κακλαμάνης δεν καταφέρνει να μαζέψει τις ψήφους των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, θα αποσύρει την υποψηφιότητά του και θα στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Και θα εγκαταλείψει την πολιτική κονίστρα, για να μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου ως «αντάρτης της πορδής».

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.