Δήλωση σοκ από τον Μίτσελ: Ο κόσμος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης μας

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του προπονητή του Ολυμπιακού πως ο κόσμος θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας στο σημερινό αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αγόρασαν εισιτήρια για να δουν τον αγώνα αραχτοί στις κερκίδες, και τώρα μαθαίνουν πως θα παίξουν κιόλας.

Ο Μίτσελ προβληματίζεται πολύ για την ενδεκάδα, οπότε σκέφτεται να γράψει τα ονόματα των παικτών σε χαρτάκια και να τραβήξει έντεκα στην τύχη, για να μην του ζητάνε και ευθύνες αν πάει στραβά το παιχνίδι.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού έγινε χτες στο Καραϊσκάκη, και στο διπλό οι μνημονιακοί νίκησαν τους αντιμνημονιακούς με 3-1.

Το καλό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες χάλασε όταν ο Χολέμπας ήρθε στα χέρια με τον Βαλντές επειδή διαφώνησαν για την πολιτική κατάσταση στην Ουκρανία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μανωλάς έριξε κουτουλιά στον Ρομπέρτο επειδή του είπε πως δεν του άρεσε η ταινία Νεμπράσκα.

Ευτυχώς, επενέβη ο Μανιάτης που θύμισε και στους δυο πως είναι θαυμαστές του Φελίνι, και οι δυο παίκτες έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο, για να πάνε να δούνε καμιά ταινία του Φασμπίντερ και να χαλαρώσουν.

Στη διάρκεια της προπόνησης, από τα μεγάφωνα του Καραϊσκάκη ακούγονταν βρισιές στα αγγλικά –για να συνηθίσουν οι παίκτες της χριστοπαναγίες των Άγγλων και να μην εκνευρίζονται- αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μιλάνε ούτε τις μητρικές τους γλώσσες, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος.

Ο Κώστας Μήτρογλου τηλεφώνησε για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους πρώην συμπαίκτες του αλλά είχαν φύγει όλοι, οπότε είπε καλή επιτυχία στην καθαρίστρια που σήκωσε το τηλέφωνο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.