Διόδια στις ευρωεκλογές βάζει ο Αντώνης Σαμαράς

Μετά την κατάργηση της λίστας, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να βάλει διόδια στις ευρωεκλογές. Μετά από συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε πως πριν τις κάλπες των ευρωεκλογών θα υπάρχουν διόδια και οι πολίτες θα πρέπει να πληρώνουν 20 ευρώ πριν φτάσουν στην κάλπη.Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως για τις ευρωεκλογές θα στηθούν δυο κάλπες.

Η μια κάλπη θα είναι για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και η άλλη για τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων.

Διόδια θα υπάρχουν μόνο στην κάλπη αυτών που δεν ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα των ευρωεκλογών γιατί ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να υπάρχει και τρίτη ξεχωριστή κάλπη, ειδικά για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, όπου, πριν από την κάλπη, εκτός από διόδια, θα υπάρχει και ναρκοπέδιο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.