Εγώ θα ψηφίσω τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Ο Γιάννης Κατσιματίδης δεν κατάφερε να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης, αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τη δημαρχία. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας στις εκλογές του Μαΐου.Το κοινό που έχουν ο Κατσιματίδης με τον Σακελλαρίδη είναι ότι κατάγονται και οι δυο από την Νίσυρο.

Δεν γνώρισα ποτέ ούτε έναν κακό άνθρωπο που να είναι από τη Νίσυρο.

Δεν ξέρω αν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα εκλεγεί δήμαρχος της Αθήνας αλλά εγώ θα τον ψηφίσω.

Θα ψηφίσω τον Σακελλαρίδη γιατί είναι 34 χρονών και είναι κοσμοπολίτης. Επίσης, θα τον ψηφίσω επειδή όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι μου προκαλούν αναγούλα.

Βέβαια, θα προτιμούσα οι υποψήφιοι δήμαρχοι να μην προέρχονται και να μην στηρίζονται από κόμματα αλλά από την κοινωνία.

Θα γίνει κι αυτό κάποτε. Μέχρι τότε, θα ψηφίζω νέους. (σ.σ. εννοείται πως οι φασίστες υποψήφιοι δεν υπολογίζονται ως νέοι, αφού οι φασίστες δεν υπολογίζονται ούτε ως άνθρωποι.)

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές δεν ψήφισα. Δεν ήθελα να ψηφίσω κανέναν και δεν πήγα.

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, θα πάω για να ψηφίσω τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.


Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.