Ζητούνται νέοι και άφθαρτοι

Θα έχετε παρατηρήσει πως, ενόψει των διπλών εκλογών, τα κόμματα αναζητούν «νέους και άφθαρτους». Έτσι υποστηρίζουν τουλάχιστον. Κανένα κόμμα δεν διευκρινίζει τι τους θέλει τους νέους και άφθαρτους. Μάλλον για να κρύψουν πίσω από τους νέους και άφθαρτους τους γέρους και τους διεφθαρμένους.Και ο Κώστας Μπακογιάννης, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δήλωσε πως αναζητεί νέους ανθρώπους και άφθαρτους. Σαν τον ίδιο.

Είναι ντροπή να προέρχεσαι από μια τέτοια ιερή οικογένεια και να ψάχνεις δεξιά και αριστερά. Αν δεν του κάνουν ο παππούς του, η μητέρα του και ο θείος του –που μπορεί να μην είναι νέοι αλλά είναι άφθαρτοι και ακέραιοι-, ας βάλει στον συνδυασμό τα αδέρφια του και τα ξαδέρφια του.

Το αστείο είναι πως οι νέοι και άφθαρτοι μετανάστευσαν στο εξωτερικό. Τους οδήγησαν στη μετανάστευση αυτοί που δήθεν τους αναζητούν τώρα.

Έφυγαν οι νέοι και άφθαρτοι που μπορούν να αλλάξουν τη χώρα, και έμεινε όλη η σαπίλα που σάπισε και τη χώρα.

Ζητούνται νέοι και άφθαρτοι για να τους κάνουμε σαν τα μούτρα μας.

Πρέπει να είναι τρελός ένας νέος και άφθαρτος, για να πάει σήμερα σε κάποιο από αυτά τα κόμματα. Ή εντελώς απελπισμένος. Και πολλοί νέοι είναι απελπισμένοι.

Οι βρικόλακες αναζητούν νέο αίμα, για να διασωθούν οι ίδιοι.

Το δυσάρεστο είναι ότι όλο και κάποιους θα βρουν.

Πάντα βρίσκουν.

Γιατί οι νέοι αγνοούν και υποτιμούν την δύναμή τους και τις ικανότητές τους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.