Η ανεργία σκαρφάλωσε στο Άγιον Όρος

Όλα τα ευρωπαϊκά ρεκόρ έσπασε η ανεργία στη χώρα μας τον περασμένο Νοέμβριο, αφού οι άνεργοι έφτασαν τα 1.382.062 άτομα. Η Ελλάδα με 28% ανεργία κατάφερε να αφήσει πίσω της την Ισπανία και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην Κρήτη η ανεργία αυξήθηκε μέσα σε ένα χρόνο κατά 7 μονάδες. Προφανώς, η αύξηση της ανεργίας στην Κρήτη οφείλεται στη μεγάλη αύξηση του τουρισμού.

Μπροστά στο μεγάλο κίνδυνο για τη χώρα μας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παίρνει τα βουνά και αναχωρεί εσπευσμένα στο Άγιον Όρος, για να κάνει τάμα στην Παναγία και να πέσει η ανεργία. (σ.σ. Η Παναγία κάνει ρίμα με την ανεργία.)

Στο Άγιον Όρος, ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει συναντήσεις με τους μοναχούς -που το έχουν λύσει το πρόβλημα της ανεργίας- οπότε μπορεί να κάνει μαζί τους μια συμφωνία να γίνει όλη η Ελλάδα μοναστήρι και να μην είναι άνεργος κανείς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.