Η Μπιγιονσέ βάζει φωτιά στον Λευκό Οίκο

Σάλο προκάλεσαν στις ΗΠΑ οι δηλώσεις Γάλλου παπαράτσι που υποστήριξε πως ο Μπαράκ Ομπάμα έχει δεσμό με την Μπιγιονσέ. Η Washington Post αρνήθηκε πως θα δημοσιεύσει τέτοιο ρεπορτάζ αλλά οι New York Times δημοσιεύουν σήμερα ένα ρεπορτάζ-βόμβα για τον Λευκό Οίκο.Σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times, η Μπιγιονσέ δεν έχει ερωτική σχέση με τον Μπαράκ Ομπάμα αλλά με την Μισέλ Ομπάμα.

Οι δυο γυναίκες βρίσκουν διάφορες προφάσεις για να συναντιούνται κρυφά και να ζουν απερίσπαστες τον έρωτά τους.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα των New York Times, ο Μπαράκ Ομπάμα γνωρίζει τα πάντα για την ερωτική σχέση της συζύγου του με την Μπιγιονσέ αλλά δεν έχει ενοχληθεί καθόλου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα κρύβεται στο διπλανό δωμάτιο και παίρνει μάτι τις δυο γυναίκες από την κλειδαρότρυπα.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Μπαράκ Ομπάμα ευχαριστιέται στο θέαμα των δυο γυναικών να χαϊδεύουν η μία την άλλη, και είναι θέμα χρόνου πότε θα μπει ξαφνικά στο δωμάτιο και θα πηδήσει στο κρεβάτι για να πάρει αγκαλιά την γυναίκα του και την Μπιγιονσέ και να κάνουν ένα τριολέ.

Για να περιγράψει την ανυπομονησία του για το τριολέ με την Μισέλ και την Μπιγιονσέ, ο Μπαράκ Ομπάμα είπε σε έναν φίλο του τα λόγια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: “I have a dream…”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.