Η νέα προεκλογική αφίσα του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Πιτσιρίκο, you asked for it. Ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Jo Di

(Αγαπητέ Jo Di, αυτή η αφίσα για την καμπάνια του Άρη Σπηλιωτόπουλου για τον Δήμο της Αθήνας είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Δίνει ένα πιο λαϊκό προφίλ στον Άρη αλλά έχεις δει εσύ ποτέ ψαρά ξυρισμένο κόντρα και με βαμμένα μάτια; Θα ήθελα να βάλεις ένα μουσάκι στον Άρη, για να πιάσει και τους χίπστερ. Εντάξει, οι χίπστερ δεν είναι πολλοί -ίσα ίσα που γεμίζουν το Six D.O.G.S-, αλλά κάνουν πολύ θόρυβο, σαν τις χήρες στο κρεβάτι, οπότε θα δημιουργήσουν την εντύπωση πως υπάρχει ρεύμα υπέρ του Άρη.)

(Άρη Σπηλιωτόπουλε, το μπλογκ μου έχει αναλάβει την διαφημιστική σου καμπάνια. Θα σε βγάλω δήμαρχο. Στείλε, όμως, και τίποτα λεφτά. Μην είσαι τσιφούτης. Άντε, γιατί θα υποστηρίξω τον Νικήτα. Που είναι και αντάρτης.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.