Και τρίτο υποψήφιο δήμαρχο κατεβάζει στην Αθήνα η Νέα Δημοκρατία


Δυο είναι μέχρι τώρα οι υποψήφιοι από την Νέα Δημοκρατία για την θέση του δημάρχου της Αθήνας. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι ο επίσημος υποψήφιος και ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ο αντάρτης. Ο ανεξάρτητος. Ο άνδρας, ο από μόνος του φτιαγμένος. Πάντως, είναι και οι δυο αυτοδημιούργητοι. Είναι να απορείς πώς βρέθηκαν αυτοί οι δυο άξιοι άνθρωποι σε κόμμα.

Φήμες θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να έχει ενοχληθεί από την απόφαση του Νικήτα Κακλαμάνη να είναι υποψήφιος αλλά είναι προφανές πως η Νέα Δημοκρατία κατεβάζει δυο υποψήφιους, ώστε κάποιοι νεοδημοκράτες που θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική Σαμαρά να μην ψηφίσουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο –που είναι ο επίσημος υποψήφιος- αλλά τον Νικήτα Κακλαμάνη, και να μην πάνε οι ψήφοι τους στους υποψηφίους των άλλων κομμάτων.

Δηλαδή, αντί για τον Σπηλιωτόπουλο, θα ψηφίσουν οι νεοδημοκράτες τον Κακλαμάνη και θα του κάνουν τα μούτρα κρέας του Σαμαρά. Μιλάμε για επανάσταση.

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης Σαμαράς πιέζεται να κατεβάσει η Νέα Δημοκρατία και τρίτο υποψήφιο για τον δήμο της Αθήνας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε στον Αντώνη Σαμαρά πως τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ είναι τραγικά, και δεν το βλέπει να μπαίνει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές.

Στη συνέχεια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να τον προτείνει η Νέα Δημοκρατία για υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας, μπας και εκλεγεί και έχει κάποιο αξίωμα και μπορέσει να αποφύγει τη φυλακή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.