Με διαταγή Σαμαρά

Γράφει ο Jo Di

Μετά το τελευταίο επικοινωνιακό φιάσκο και την αναποτελεσματικότητα των εντολών Σαμαρά το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου υποχρεώθηκε σε άτακτη αλλαγή πλεύσης.

Κύριο μέλημα ήταν, είναι και θα παραμείνει η τόνωση του ηγετικού προφίλ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το σθένος και η αποφασιστικότητα του. Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην απο-φασιστικότητα του.

Η εγκαινίαση της λέξεως “διαταγή” ουδόλως και απασχόλησε το επιτελείο του πρωθυπουργού. Αντιθέτως όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με την ιδέα, που κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως ανήκει στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο ίδιος υποστήριξε πως, μετά το πρόσφατο ταξίδι στο Άγιο Όρος φωτίστηκε τόσο πολύ, που δεν μπορεί να το διαχειριστεί, οπότε πού και πού θα πετάει και καμία ιδέα.

Με την πρώτη διαταγή Σαμαρά η τετραετία γίνεται ένας χρόνος και δέκα μήνες. Η διαταγή αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

(Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την ανακοίνωση σήμερα 14 Φλεβάρη, αλλά επειδή το έθνος έπρεπε να γιορτάσει με πλήρη κατάνυξη την ημέρα του Αγίου, επιλέχθηκε η Δευτέρα ως πιο κατάλληλη ημέρα.)

(Αγαπητέ Jo Di, φτιάχνεις τις φωτογραφίες, γράφεις ωραιότατα, οπότε είσαι έτοιμος να αναλάβεις το μπλογκ. Δεν θα καταλάβει κανείς πως λείπω.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.