Μπατσοφρένεια


Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας στρέφεται κατά του Μπαλούρδου της Ελληνοφρένειας και απειλεί με μήνυση. Η ανακοίνωση των αστυνομικών είναι ανορθόγραφη και με κεφαλαία γράμματα, ώστε να μην έχει κανείς αμφιβολία πως είναι χρυσαυγίτες.

Οι αστυνομικοί της Αχαΐας ζητούν την επέμβαση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, οπότε, με εντολή Σαμαρά στον Δένδια, αναμένεται να μπουκάρουν στο στούντιο που γυρίζεται η Ελληνοφρένεια καμιά δεκαριά διμοιρίες των ΜΑΤ, για να συλλάβουν τον Μπαλούρδο.

Οι αστυνομικοί ζητούν και την παρέμβαση της Ελένης Μενεγάκη και την καλούν να μιλήσει στον Θύμιο και τον Αποστόλη, ώστε να τους πείσει να παρουσιάζουν τους αστυνομικούς ως πρότυπα πολιτών και όχι ως καθυστερημένους.

Στην ανακοίνωση, οι αστυνομικοί αναφέρουν πως η Ελληνοφρένεια αφήνει μηνύματα πως οι αστυνομικοί είναι ηλίθιοι, ενώ όλοι ξέρουμε πως είναι πανέξυπνοι.

Γι’ αυτό έγιναν μπάτσοι.

(Πολύ καλή η διαφήμιση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για την Ελληνοφρένεια. Αν και όπως διαβάζω την ανακοίνωσή των αστυνομικών, έχω την εντύπωση πως πρόκειται για φάρσα. Σκέφτομαι πως δεν μπορεί να υπάρχει τόση βλακεία. Αλλά το ίδιο σκέφτηκα χιλιάδες φορές τα τελευταία χρόνια. Και δεν ήταν φάρσα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.