Μόνο μνημονιακούς σκοτώνει η νέα γρίπη

Νέες διαστάσεις παίρνει το θέμα του ιού της γρίπης στην χώρα μας, μετά την αποκάλυψη πως και τα 40 θύματα της γρίπης ήταν θιασώτες του Μνημονίου. Σύμφωνα με τους ειδικούς του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η γρίπη που επισκέφτηκε φέτος τη χώρα μας χτυπάει μόνο τους μνημονιακούς.


Την ανακάλυψη πως η γρίπη χτυπάει μόνο τους μνημονιακούς έκανε μια νεαρή υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ, που παρατήρησε πως τα κρούσματα προέρχονταν μόνο από περιοχές της χώρας που τα κόμματα του Μνημονίου είχαν υψηλό ποσοστό.

Μετά από έρευνες που έγιναν στους νεκρούς και σε όσους νοσηλεύονται, διαπιστώθηκε πως προέρχονται από τον μνημονιακό χώρο, στον οποίο σέρνονται πολλές αρρώστιες.

Οι γιατροί συμβουλεύουν τους πολίτες που θα τους χτυπήσει την πόρτα η γρίπη να της πουν πως είναι εναντίον του Μνημονίου, ώστε να φύγει και να πάει στον γείτονα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.