Ο τελευταίος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ (updated!)

Του Jo Di

(Αγαπητέ Jo Di, ο τελευταίος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ ψηφίζει πια ΣΥΡΙΖΑ. Οι πασόκοι, όμως, είναι εδώ. Έχουν ντυθεί Κίνημα των 58, για να μην τους αναγνωρίζουμε. Όλο το σύστημα Σημίτη, ο Μπίστης, ο Χριστοδουλάκης, παρέα με τα τρελά αγόρια της ΔΗΜΑΡ, θα δώσουν τον αγώνα για να σώσουν τον Βενιζέλο από τη στενή. Και βέβαια, οι 58 του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο κόλπο και να βγάλουν δήμαρχο της Αθήνας τον Καμίνη. Για να δούμε, θα τους αφήσουν οι Αθηναίοι ή θα ξυπνήσουν;)

Πιτσιρίκο, όταν είδα τη φωτό του Jo Di, δεν μπορούσα να πιστέψω με τίποτα το αποκλειστικό του μεγάλου καναλιού. Ήμουν σίγουρος ότι κάτι άλλο κρυβόταν από πίσω. Διαβάζοντας δε και κάποια αρνητικά σχόλια από κάποιους αγνούς και αθώους ψηφοφόρους του καλού ΠΑΣΟΚ, σιγουρεύτηκα. Έβαλα λοιπόν τα δυνατά μου και ανακάλυψα την αλήθεια, από άλλη γωνία λήψης. Πιστεύω τώρα να είναι ικανοποιημένοι και αυτοί. Τελικά, ο τελευταίος πασόκος είναι εδώ, κάπου ανάμεσά μας. (Ας με συγχωρέσει ο αγαπητός Jo Di)

Jim V


Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.