Παντρεύεται σε εκκλησία ο Αλέξης Τσίπρας

Στη σημερινή Αυγή δημοσιεύεται η αναγγελία γάμου του Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης αλλά αποφάσισαν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στις 11 Μαΐου, μια εβδομάδα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και δυο εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές.Ο γάμος του Αλέξη Τσίπρα θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών, θα είναι ανοιχτός και εντάσσεται στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι προσωπικότητες από τον προοδευτικό χώρο, ώστε να σταλεί το μήνυμα πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει άνοιγμα και σε προσωπικότητες που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού θα είναι αλλοδαπός, ώστε να τονιστεί ο διεθνιστικός χαρακτήρας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, υπάρχει η σκέψη ο ξένος κουμπάρος να είναι ένα από τα μέλη της Τρόικας.

Πριν τον γάμο, θα γίνουν τα βαφτίσια των παιδιών του Αλέξη Τσίπρα.

Τελικά, τον μικρό γιο δεν θα τον βαφτίσουν Ερνέστο γιατί Ερνέστο έχουν βγάλει και το λαμπραντόρ, και, κάθε φορά που φωνάζουν το παιδί, έρχεται και το σκυλί.

Σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, ο θρησκευτικός γάμος του Αλέξη Τσίπρα και τα βαφτίσια των παιδιών του θα δώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις ψήφους που χρειάζεται, για να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση· αν φορέσει και γραβάτα στο γάμο, θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Υπενθυμίζουν μάλιστα πως ο Ανδρέας Παπανδρέου –ο πρωθυπουργός που έφερε τον πολιτικό γάμο στην Ελλάδα και ήταν γνωστό πως ήταν άθεος- παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο.

Η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να σκίσει το σύμφωνο συμβίωσης έξω από την εκκλησία, ώστε να περάσει στους πολίτες το μήνυμα πως, όταν γίνει πρωθυπουργός, θα σκίσει και το Μνημόνιο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.