Τεχνητή αλλαγή καιρού σχεδιάζει η κυβέρνηση για τις ευρωεκλογές

Με την ψήφιση της σχετικής ρύθμισης, ορίστηκαν χθες οι ημερομηνίες ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Μαΐου μαζί με τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ενώ ο πρώτος γύρος δημοτικών και περιφερειακών εκλογών θα γίνει στις 18 Μαΐου.

Η κυβέρνηση πέτυχε τον στόχο της να γίνουν οι ευρωεκλογές την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, με την ελπίδα πως πολλοί δήμοι θα έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη Κυριακή και οι ψηφοφόροι δεν θα κάνουν τον κόπο να πάνε στην κάλπη για τις ευρωεκλογές.

Αυτό που προβληματίζει τώρα την κυβέρνηση είναι τα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατούν την ημέρα των ευρωεκλογών.

Μια πρόωρη πρόγνωση του καιρού –που μπορεί να πέσει έξω- δείχνει πως την ημέρα των ευρωεκλογών ο καιρός θα είναι βροχερός σε όλη την Ελλάδα.

Ο βροχερός καιρός δεν συμφέρει την κυβέρνηση, αφού οι γέροι που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ δεν θα πάνε να ψηφίσουν –επειδή φοβούνται πως θα κρυώσουν ή θα γλιστρήσουν-, ενώ οι νέοι δεν θα μπορούν να πάνε για μπάνιο στην θάλασσα και μπορεί να πάνε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Με εντολή Σαμαρά θα βομβαρδιστούν τα σύννεφα δυο ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, ώστε την ημέρα των ευρωεκλογών να υπάρχει ηλιοφάνεια και οι νέοι να προτιμήσουν τις παραλίες από τις κάλπες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.