Τεχνητό σεισμό στην Αθήνα ετοιμάζει η κυβέρνηση

Μετά τους σεισμούς της Κεφαλονιάς, τεχνητό σεισμό στην Αθήνα ετοιμάζεται να προκαλέσει η κυβέρνηση Σαμαρά, με σκοπό να κερδίσει τις εκλογές και να διατηρηθεί στην εξουσία. Τεχνητοί σεισμοί θα προκληθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας που τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζονται πεσμένα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το προβάδισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο τεχνητός σεισμός θα προκληθεί στην Αθήνα, με την χρήση ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών παλμών.

Με εντολή Σαμαρά, ο σεισμός της Αθήνας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου, στις 10:32 το πρωί, και θα έχει μέγεθος 6 Ρίχτερ.

Αμέσως μετά τον σεισμό της Αθήνας, θα διεξαχθεί δημοσκόπηση και, αν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει ανέβει, με εντολή Σαμαρά θα προκληθεί και νέος σεισμός στις 22 Φεβρουαρίου με μέγεθος 7 Ρίχτερ.

Αν και πάλι η Νέα Δημοκρατία δεν περάσει μπροστά στις δημοσκοπήσεις, με εντολή Σαμαρά θα προκληθεί στην Αθήνα σεισμός μεγέθους 8 Ρίχτερ.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως, αν οι κάτοικοι των άλλων περιοχών της χώρας παραδειγματιστούν από την ισοπέδωση της Αθήνας και τον θάνατο 2 εκατομμυρίων Αθηναίων –και δηλώσουν πως θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία-, ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει εντολή να μην προκληθεί άλλος τεχνητός σεισμός.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.