Τρομερή φάρσα στο The Voice

Μια καταπληκτική φάρσα έκαναν χτες οι παραγωγοί του The Voice στον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη –Stavento- Κουινέλη. Οι παραγωγοί της εκπομπής έπεισαν την Χαρούλα Αλεξίου να ανεβεί στη σκηνή και να τραγουδήσει, χωρίς, βέβαια, οι κριτές να το γνωρίζουν.Η Χαρούλα Αλεξίου τραγούδησε μοναδικά το «Όλα σε θυμίζουν» αλλά κανένας από τους κριτές δεν πάτησε το κόκκινο κουμπί γιατί την έκριναν ακατάλληλη για να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Όταν το τραγούδι τελείωσε, οι κριτές γύρισαν, είδαν την Χαρούλα Αλεξίου και κόντεψαν να πέσουν όλοι ξεροί, εκτός από τον Αντώνη Ρέμο που είπε «Ρε Τάκη Ζαχαράτο, σε κατάλαβα με τη μία!».

Ο Αντώνης Ρέμος συνειδητοποίησε την γκάφα του και ζήτησε συγγνώμη από την Χαρούλα Αλεξίου, ενώ η Δέσποινα Βανδή είπε στην κυρία Αλεξίου πως δεν πάτησε το κουμπί γιατί δεν κατάλαβε πως είναι αυτή αλλά πίστευε πως είναι κάποια που την μιμείται τέλεια.

Τελικά, το απόσπασμα με την φάρσα που έκαναν οι παραγωγοί στους κριτές βάζοντας την Χαρούλα Αλεξίου να διαγωνιστεί στο τραγούδι δεν παίχτηκε στην εκπομπή, γιατί θα έκανε τους κριτές να μοιάζουν ηλίθιοι, ενώ είναι διάνοιες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.