Χόλιγουντ η Κεφαλονιά

Η δημοτική αρχή της Κεφαλονιάς απηύθυνε κάλεσμα στον Νίκολας Κέιτζ και την Πενέλοπε Κρουζ να επισκεφτούν το νησί. Οι δυο αστέρες του Χόλιγουντ δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση να έρθουν στην Κεφαλονιά και να απολαύσουν τους σεισμούς, γιατί στο Λος Άντζελες κάνει σεισμούς συνέχεια και έχουν συνηθίσει.Ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, οι επικεφαλής των υπόλοιπων συνδυασμών θορυβήθηκαν από την πρωτοβουλία του δημάρχου να καλέσει τον Νίκολας Κέιτζ και την Πενέλοπε Κρουζ και κάλεσαν στην Κεφαλονιά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Τομ Κρουζ.

Παράλληλα, η πρόσκληση στην Πενέλοπε Κρουζ και τον Νίκολας Κέιτζ να επισκεφτούν την Κεφαλονιά και να στηρίξουν το νησί στο οποίο γύρισαν την ταινία «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» έχει θορυβήσει την δημοτική αρχή της Ζακύνθου που ετοιμάζεται να απαντήσει στην υπερπροβολή της Κεφαλονιάς στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να καλέσει στη Ζάκυνθο τον Κώστα Πρέκα που είχε γυρίσει στο νησί τον «Επαναστάτη Ποπολάρο».

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς Γεράσιμο Καρεκλάτο, ο δήμαρχος της Κεφαλονιάς έχει ζητήσει από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου η τελετή απονομής των φετινών βραβείων Όσκαρ να γίνει στην Κεφαλονιά.

Όπως δήλωσε ο κ. Καρεκλάτος, η Ακαδημία έχει απαντήσει θετικά αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, αφού έχει ξεσπάσει διαμάχη ανάμεσα στους κατοίκους του Αργοστολίου και του Ληξουρίου για το ποια από τις δυο πόλεις θα φιλοξενήσει την φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ.

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος της Κεφαλονιάς ανακοίνωσε πως έγινε πρόταση στους συγγενείς του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν να γίνει η κηδεία του στο νησί, ώστε να μάθουν όλοι οι πολίτες του κόσμου πως είναι ασφαλείς οι κηδείες στην Κεφαλονιά.

Αν συμφωνήσουν οι συγγενείς του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη, ενώ οι αστέρες του Χόλιγουντ που θα παρευρεθούν στην κηδεία θα φτάσουν με τα κότερά τους στο μαγευτικό και γραφικό Φισκάρδο.

Σκοπός της δημοτικής αρχής της Κεφαλονιάς είναι να γίνει γνωστό σε όλο τον πλανήτη πως στην Κεφαλονιά κάνει συνέχεια σεισμούς, ώστε να μην φοβηθούν οι τουρίστες και να έρθουν στο νησί για να κάνουν διακοπές στα αντίσκηνα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.