Ψηφίζεται νόμος περί μη ευθύνης φίλων πρωθυπουργού

Νόμο περί μη ευθύνης φίλων πρωθυπουργού ετοιμάζεται να περάσει από τη Βουλή η κυβέρνηση. Η απόφαση να ψηφιστεί νόμος περί μη ευθύνης φίλων πρωθυπουργού πάρθηκε, μετά από συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αμέσως μετά τη σύλληψη του προέδρου του Ατρόμητου Γιώργου Σπανού με την κατηγορία λαθρεμπορίας καυσίμων.

Βέβαια, δεν πρέπει να βιαστεί κάποιος να υποθέσει πως ο νόμος περί μη ευθύνης φίλων πρωθυπουργού ψηφίζεται εσπευσμένα, για να προστατευτούν κάποιοι φίλοι του πρωθυπουργού που τυχαίνει να κάνουν λαθρεμπόριο καυσίμων και μπορεί να βρεθούν ξανά σύντομα κατηγορούμενοι στο δικαστήριο.

Ο Αντώνης Σαμαράς και οι φίλοι του είναι άγιοι άνθρωποι. Είναι άνθρωποι του Θεού. Καμία σχέση με τον Γιώργο Σπανό και τους άλλους.

Πάντως, αν κατηγορηθείτε για λαθρεμπόριο καυσίμων, να πάρετε δικηγόρο ένα φίλο του πρωθυπουργού, ο οποίος αγαπάει πολύ την πατρίδα αλλά αγαπάει και το λαθρεμπόριο καυσίμων που ξεσκίζει την οικονομία της πατρίδας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.