Απαγορεύεται το κάπνισμα μετά το σεξ

Επανέρχεται ο αντικαπνιστικός νόμος, ώστε να φουντώσει ξανά η διάθεση των Ελλήνων για αντίσταση και να εξεγερθούν καπνίζοντας. Σύμφωνα με τον νέο αντικαπνιστικό νόμο, απαγορεύεται το τσιγάρο μετά το σεξ, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να απαγορευτούν και τα τσιμπούκια.

Στο εξής, το κάπνισμα θα απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους αλλά και στα αίθρια με συρόμενη ή αποσπώμενη οροφή, ενώ θα απαγορεύεται το κάπνισμα και στα παγκάκια αλλά και στις χαρτόκουτες των άστεγων.

Το κάπνισμα θα απαγορεύεται και σε όλα τα αυτοκίνητα όταν επιβαίνουν ανήλικοι κάτω των 12 ετών, οπότε δηλώστε τα παιδιά σας καμιά δεκαπενταριά χρόνια μεγαλύτερα και αφήστε τον τροχονόμο να αναρωτιέται γιατί το δεκαπεντάχρονο παιδί σας έχει σαράντα εκατοστά ύψος και τα κάνει ακόμα πάνω του.

Απαγόρευση του καπνίσματος θα επιβληθεί και στις φυλακές, ώστε να μην υπάρχει ανταγωνισμός στα ναρκωτικά και χάνουν χρήματα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.