Θανατηφόρο για τους αναγνώστες το βιβλίο του Κουφοντίνα!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως 53 αναγνώστες του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα πέθαναν, ενώ άλλοι 367 χαροπαλεύουν. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι αναγνώστες του βιβλίου που απεβίωσαν, ή βρίσκονται στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, δηλητηριάστηκαν ενώ διάβαζαν το βιβλίο.Ο γνωστός παθολόγος Ματίας Χουρχουλίδης αποκάλυψε πως οι σελίδες του βιβλίου του Κουφοντίνα είναι ποτισμένες με δηλητήριο, οπότε οι αναγνώστες δηλητηριάζονται, καθώς σαλιώνουν το δάχτυλό τους για να γυρίσουν σελίδα.

Οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως οι αναγνώστες πέθαναν από δηλητηρίαση επειδή τα ακροδάχτυλα και οι γλώσσες των νεκρών ήταν μαύρα.

Ένας βιβλιολάγνος γιατρός θυμήθηκε το «Όνομα του Ρόδου» του Ουμπέρτο Έκο, όπου οι νεκροί μοναχοί δηλητηριάζονταν από τις ποτισμένες με δηλητήριο σελίδες του δεύτερου τόμου της Ποιητικής του Αριστοτέλη που υποστηρίζει πως το γέλιο διώχνει τον ανθρώπινο φόβο για το άγνωστο, οπότε έπρεπε να καταστραφεί για να φοβούνται οι άνθρωποι και να στρέφονται σαν χάπατα στους παπάδες αντί στην έρευνα και την γνώση.

Άγνωστο παραμένει ποιοι είναι αυτοί που πότισαν τις σελίδες του βιβλίου του Κουφοντίνα με δηλητήριο -μάλλον κάποιοι που θεωρούν τους αναγνώστες του βιβλίου επίδοξους αντάρτες πόλεων- αλλά το υπουργείο Υγείας προειδοποιεί πως το διάβασμα βλάπτει σοβαρά την υγεία και προτρέπει τους αναγνώστες να αφήσουν τα βιβλία και να πάνε να ανάψουν ένα κερί στην εκκλησία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα δεν είναι μόνο θανατηφόρο αλλά και σατανιστικό αφού, αν το διαβάσετε ανάποδα, ακούγεται το Hotel California.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.