Κορίτσια, ο στόλος!

Όποιος κυκλοφόρησε από το μεσημέρι και μετά στο κέντρο της Αθήνας θα πρόσεξε πως οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από νεαρούς Αμερικανούς. Αυτό συμβαίνει επειδή το πιο σύγχρονο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, το USS George H.W. Bush, βρίσκεται ανοιχτά του Φαλήρου.Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο θα μείνει στο Φάληρο μέχρι την Παρασκευή, οπότε θα δουλέψουν τα μαγαζιά της Αθήνας, αλλά και τα ξενοδοχεία, αφού, όπως μου είπαν κάποιοι ναύτες που συνάντησα, διαμένουν σε ξενοδοχεία.

Βέβαια, η ερώτηση που μου έκαναν επίμονα οι Αμερικανοί ναύτες -που είναι χιλιάδες- ήταν «πού είναι τα στιπτιζάδικα και τι ώρα ανοίγουν;».

Ενημερώθηκα τηλεφωνικά από έναν φίλο μου -με τρία πτυχία, ντοκτορά και πέντε γλώσσες που δουλεύει ταμίας σε ένα παρακμιακό στριπτιζάδικο- πως τα στριπτιζάδικα άνοιξαν νωρίς σήμερα, για να υποδεχτούν τους Αμερικανούς ναύτες και αεροπόρους του αεροπλανοφόρου.

Επίσης, ο φίλος μου με ενημέρωσε πως αύριο τα στριπτιζάδικα θα ανοίξουν από το πρωί και θα περιμένουν τους Αμερικανούς.

Βέβαια, δεν το είπα αυτό στους Αμερικανούς ναύτες. Τους έστειλα στο Μουσείο της Ακρόπολης και τους είπα να πουν σε έναν υπάλληλο -αφού του κλείσουν το μάτι και του δώσουν φιλοδώρημα- να τους οδηγήσει στο μυστικό δωμάτιο με τα κορίτσια.

Πολύ καλά πάει φέτος ο ελληνικός τουρισμός, αφού κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο τα αμερικανικά πολεμικά πλοία.

Μακάρι να έρθουν στη Μεσόγειο εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί ναύτες, για να ρεφάρουμε τη χασούρα που θα έχουμε από τους Ουκρανούς και τους Ρώσους τουρίστες που πήγαν τα ζώα κι άρχισαν τις μανούρες λίγο πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος στην Ελλάδα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.