Πριμ από το πρωτογενές πλεόνασμα ζητούν οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη πως οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ζητούν να πάρουν κι αυτοί επίδομα από το πρωτογενές πλεόνασμα. Οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας αναφέρουν πως πρέπει να επιβραβευτεί η μεγάλη τους επιτυχία να προκριθούν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Με επιστολή του στον Αντώνη Σαμαρά, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης, δηλώνει πως οι παίκτες της εθνικής ομάδας δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Βραζιλία, αν δεν πάρουν πριμ από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Μάλιστα, στην επιστολή αναφέρεται πως, αν η κυβέρνηση επιστρατεύσει τους ποδοσφαιριστές, θα πάνε στην Βραζιλία και θα κάθονται ακίνητοι στη σέντρα.

Επίσης, στην επιστολή αναφέρεται πως η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να δώσει μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος στους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας, αφού οι παίκτες μας θα καθηλώσουν τους Έλληνες πολίτες για έναν ολόκληρο μήνα στις τηλεοράσεις, και η κυβέρνηση θα μπορεί να αλωνίζει ελεύθερα.

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε και τον κίνδυνο να μη συμμετάσχει η εθνική ομάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τον Γιώργο Καραγκούνη και του είπε πως δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα και πως όλη αυτή η ιστορία με το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ένα προεκλογικό κόλπο, μπας και καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να πάρει ένα 15% στις ευρωεκλογές.

Ο Γιώργος Καραγκούνης είπε στον Αντώνη Σαμαρά πως κι αυτός κάνει θέατρο στο γήπεδο –όταν πέφτει στο χορτάρι σαν να τον έχουν πετύχει με μπαζούκας για να πάρει φάουλ-, αλλά τέτοιο θεατρίνο σαν τον Σαμαρά δεν έχει δει ξανά στη ζωή του.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.