Σώπασε Παναγιωτόπουλε, και μην πολυδακρύζεις

Μετά τις δημοσιογραφικές πληροφορίες πως η τουρκική κυβέρνηση σκοπεύει να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί είναι απαράδεκτη και πως θα εκθέσει την Τουρκία διεθνώς.Είναι συγκινητικό να βλέπεις αυτό τον κοντοπίθαρο και γεμάτο τικ πολιτικό –που παράγγελνε πίτσες για τον Βασίλη Λεβέντη και σήμερα δηλώνει πως πρέπει η Ελλάδα να γίνει ανταγωνιστική σαν την οικονομία της Κίνας- να παθιάζεται για την τύχη της Αγίας Σοφίας.

Επίσης, είναι πάρα πολύ αστείο να είσαι ένας από τους υπεύθυνους που η χώρα σου γίνει μπουρδέλο -ένα απέραντο κωλοχανείο-, κι εσύ να βγάζεις πύρινους λόγους για να μην γίνει η Αγία Σοφία τζαμί.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.