Έπεσε το αεροσκάφος που μετέφερε το Άγιο Φως

Σοκ έχει προκαλέσει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα η είδηση πως το κυβερνητικό αεροσκάφος που μετέφερε το Άγιο Φως έπεσε στην θάλασσα. Το κυβερνητικό αεροσκάφος έπεσε σε διεθνή ύδατα και για την διάσωσή του κινούνται ελληνικά, τουρκικά, αμερικανικά και ρωσικά πλοία.Οι επιβαίνοντες στο κυβερνητικό αεροσκάφος είναι όλοι καλά στην υγεία τους αλλά το Άγιο Φως κινδυνεύει.

Όπως δήλωσαν οι διασωθέντες, το Άγιο Φως δεν έσβησε όταν το αεροσκάφος έπεσε στην θάλασσα γιατί το Άγιο Φως είναι αδιάβροχο, ενώ ξέρει και κολύμπι.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως το Άγιο Φως έχει φωτίσει όλο τον βυθό της Μεσογείου, με αποτέλεσμα τα ψάρια να μην μπορούν να κοιμηθούν.

Δύτες του Πολεμικού Ναυτικού έχουν βουτήξει για να σώσουν το Άγιο Φως και να γίνει η Ανάσταση στη χώρα μας.

Λόγω της πτώσης του κυβερνητικού αεροσκάφους, το Άγιο Φως θα καθυστερήσει να φτάσει στην Αθήνα, οπότε η Ανάσταση θα γίνει στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το Άγιο Φως θα φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά με πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και θα γίνει δεκτό με τιμές αρχηγού κράτους αλλά και τιμές ναυάρχου εν αποστρατεία.

Στην υποδοχή του Αγίου Φωτός στο λιμάνι του Πειραιά, θα παρευρίσκεται και ο Νίκος Δήμου, ο οποίος μετανόησε και σκοπεύει να μονάσει στο Άγιον Όρος.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.