Κοινωνικό μέρισμα ζητούν οι παπάδες

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση το αίτημα των ιερέων της χώρας να λάβουν κι αυτοί το κοινωνικό μέρισμα. Οι ιερείς υποστηρίζουν πως η οικονομική κρίση έχει πλήξει τα εισοδήματά τους και πως δικαιούνται κι αυτοί χρηματική ενίσχυση, αφού ο Θεός -αν και είναι φίλος του Αντώνη Σαμαρά- δεν τους βοηθάει.

Οι παπάδες δεν είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν και δηλώνουν πως, αν δεν πάρουν χρηματική ενίσχυση θα αφορίσουν όλα τα μέλη της κυβέρνησης και τον Νίκο Δήμου, ενώ, παράλληλα, θα πουν στους πιστούς πως δεν υπάρχει μετά θάνατον ζωή, οπότε ό,τι φάνε, ό,τι πιούνε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος τους.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης συναντήθηκε με εκπροσώπους των παπάδων και τους προέτρεψε να πάρουν κοινωνικό μέρισμα από το παγκάρι.

Οι παπάδες του απάντησαν πως το έχουν ξετινάξει το παγκάρι –και σιγά να μην περίμεναν αυτόν να τους το πει- αλλά, από τότε που η χώρα χρεοκόπησε και οι Έλληνες ενδιαφέρονται μόνο για την προ θανάτου ζωή και καθόλου για την μετά θάνατον, δεν ρίχνουν πια χρήματα στο παγκάρι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.