Οι ξένοι επενδυτές ζητούν πίσω τα χρήματά τους

Απρόβλεπτες εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα της εξόδου της Ελλάδας στις αγορές για νέο δάνειο. Μετά τους πανηγυρισμούς του Σαμαρά και του Βενιζέλου, οι πάντες πάγωσαν, αφού οι επενδυτές ζητάνε πίσω τα χρήματά τους –μαζί με κέρδος 100%-, υποστηρίζοντας πως το δάνειο στην Ελλάδα ήταν στημένο.Οι ξένοι επενδυτές ήρθαν σε μυστική συμφωνία με την κυβέρνηση, ώστε να δανειστεί η χώρα μας σε ένα προστατευμένο περιβάλλον -για προεκλογικούς λόγους και εσωτερική κατανάλωση- αλλά η συμφωνία προέβλεπε πως την επόμενη ημέρα θα έπαιρναν πίσω τα χρήματά που επένδυσαν, μαζί με απόδοση 100%.

Σύμφωνα με ξένους θεσμικούς επενδυτές, πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να πιστέψει πως μια χώρα με το χρέος της Ελλάδας θα μπορούσε να βγει υπό κανονικές συνθήκες στις αγορές και να δανειστεί.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος μεγάλης ξένης τράπεζας, «οι Έλληνες πολίτες έχουν αποδείξει πως είναι χάπατα και ‘τρώνε’ όποια ανοησία τους πλασάρουν η κυβέρνηση και τα καθεστωτικά ΜΜΕ», οπότε δεν αντιλήφθηκαν πως το δάνειο στην Ελλάδα ήταν σικέ και σκηνοθετημένο για προεκλογικούς λόγους.

Η κυβέρνηση δεν έχει τα χρήματα για να τα επιστρέψει στους ψεύτικους επενδυτές, οπότε σκέφτεται να βγει την Δευτέρα στην αγορά να δανειστεί για να πληρώσει τους επενδυτές, ενώ την Τρίτη θα βγει στις αγορές να πάρει δάνειο για να πληρώσει τους επενδυτές της Δευτέρας και πάει λέγοντας.

Επίσης, η Άνγκελα Μέρκελ που έρχεται σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι η πραγματική αλλά η σωσίας της.

Η ψεύτικη Μέρκελ θα φιλήσει τον Αντώνη Σαμαρά στο στόμα με γλώσσα, θα του πιάσει τον καβάλο και θα του βάλει μέσα στο βρακί τα χρήματα από τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.