Στην Θράκη ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ

Στην Θράκη θα γίνει τελικά ο αυριανός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Η απόφαση για την μεταφορά της έδρας από την Αθήνα στην Θράκη ανήκει στην κυβέρνηση που είναι πολύ ευαίσθητη στο θέμα της Θράκης και σκέφτεται να κάνει πρωτεύουσα της χώρας την Κομοτηνή.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ξάνθης, ώστε να μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν από τις κερκίδες οι μουσουλμάνοι της Θράκης.

Η αγάπη, ο σεβασμός και η άμιλλα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ –αλλά και ανάμεσα στους ιππότες οπαδούς των δυο ομάδων- θα κάνουν τους Πομάκους, τους Τούρκους και τους Ρομά να αντιληφθούν την πνευματική υπεροχή των Ελλήνων έναντι των άλλων λαών και να νιώσουν τιμή που έχουν το δικαίωμα να είναι Έλληνες πολίτες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.