Γενετικό υλικό του Χριστόδουλου Ξηρού στο μετάλλιο που χάρισε ο 13χρονος στον Σαμαρά

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Ελληνική Αστυνομία, αφού, μετά την ανίχνευση γενετικού υλικού του Χριστόδουλου Ξηρού στον εκρηκτικό μηχανισμό που εστάλη στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ανιχνεύτηκε γενετικό υλικό του Χριστόδουλου Ξηρού και στο μετάλλιο που χάρισε ο 13χρονος κολυμβητής στον Αντώνη Σαμαρά.

Στο μετάλλιο του 13χρονου αθλητή που βρίσκεται πια στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά ανιχνεύτηκε –εκτός από το DNA του Χριστόδουλου Ξηρού- και το γενετικό υλικό μιας ανώτερης δύναμης, οπότε οι αστυνομικοί εικάζουν πως πρόκειται για τον Θεό.

Ο Αντώνης Σαμαράς παραδέχτηκε πως έδωσε το μετάλλιο στον Θεό -που είναι φίλος του- για να το δει και να το θαυμάσει.

Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πως βρέθηκε γενετικό αποτύπωμα του καταζητούμενου Νίκου Μαζιώτη στο πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ ανακαλύφθηκε τυχαία σπέρμα του Κινγκ Κονγκ στο δεξί κωλομάγουλο υποψήφιας της Νέας Δημοκρατίας στις δημοτικές εκλογές.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.