Η Ρένα Δούρου παντρεύεται τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Έκπληξη έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ρένα Δούρου πρόκειται να παντρευτούν το επόμενο Σάββατο στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη. Το χρυσό αγόρι και το χρυσό κορίτσι της Αριστεράς -που έλαμψαν στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών- αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους μια ημέρα πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Κουμπάρος στον γάμο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Ρένα Δούρου θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα σπάσει το πρωτόκολλο του ΣΥΡΙΖΑ και θα φορέσει γραβάτα.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως ο γάμος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Ρένα Δούρου είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε και οι δυο υποψήφιοι να θριαμβεύσουν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Διαδίδουν μάλιστα πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να διαρρεύσει πως ο Σακελλαρίδης με την Δούρου κλέφτηκαν -επειδή οι γονείς τους δεν ενέκριναν αυτόν τον γάμο-, ώστε να συγκινηθεί το πόπολο και να τους ψηφίσει δαγκωτό την επόμενη Κυριακή.

Η αλήθεια είναι πως οι Έλληνες συγκινούνται με τους γάμους που τους θυμίζουν τις παλιές ελληνικές ταινίες -τότε που χιλιάδες Έλληνες ήταν εξόριστοι ή βασανίζονταν αλλά στις ταινίες οι πλούσιοι παντρεύονταν αβέρτα τα φτωχοκόριτσα με γέλια και χαρές-, οπότε ο γάμος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Ρένα Δούρου θα θυμίσει σε όλους το χρυσό ζευγάρι Αλίκης Βουγιουκλάκη-Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Επίσης, είναι αλήθεια πως οι Έλληνες δεν θέλουν τους πολιτικούς τους αστεφάνωτους, γιατί τυπικό είναι το ζήτημα, βρε αδερφέ, βάλε εκεί ένα στεφάνι να νοικοκυρευτείς.

Μέσα στην εκκλησία θα υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες, ώστε, όταν ο παπάς πει “η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”, να πιάσουν το στιγμιότυπο που η Ρένα θα πατάει το παπούτσι του Γαβριήλ.

Εύχομαι στον Γαβριήλ και την Ρένα βίον ανθόσπαρτον, καλούς απογόνους και την επόμενη Κυριακή να σκίσουν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.