Και ο Αντώνης Σαμαράς στην Βραζιλία με την εθνική!

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε χτες τους παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου –που προετοιμάζονται για το Μουντιάλ της Βραζιλίας- για να του ευχηθούν καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές. Μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά ήταν και ο Θοδωρής Ζαγοράκης που θέλει να παίξει μπάλα στην Ευρωβουλή.



Ο Αντώνης Σαμαράς είπε στους παίκτες της εθνικής ομάδας να παίξουν με σταθερότητα στη Βραζιλία, οπότε ο Φερνάντο Σάντος απέκλεισε από την αποστολή τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος δεν έχει σταθερότητα και πέφτει και όταν έχει αέρα.

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας χάρισαν στον Αντώνη Σαμαρά μια φανέλα της εθνικής, μια μπάλα με τις υπογραφές τους και το σπασουάρ του Μήτρογλου, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς τους μοίρασε εικόνες της Παναγίας και φωτογραφίες του με τον Θεό.

Όλοι οι παίκτες της εθνικής ομάδας είπαν στον Αντώνη Σαμαρά πως θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να φορολογήσει τους ζάπλουτους, οπότε αυτό δεν τους συμφέρει γιατί είναι όλοι εκατομμυριούχοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να διαφύγει στην Βραζιλία με το αεροπλάνο που θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα.

Για να μην προκαλέσει υποψίες, ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταμφιεστεί και θα εμφανιστεί σαν παίκτης της εθνικής ομάδας στο αεροδρόμιο, ενώ θα ταξιδέψει με το όνομα Βασίλης Χατζηπαναγής.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.