Και ο Πάγκαλος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος πως ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει στις δημοσκοπήσεις. Μετά τη δήλωση Βενιζέλου πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας βάλει φυλακή», χτύπησε ξανά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος, αφού χαρακτήρισε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο και «βρομερή φάτσα» την Ρένα Δούρου, μας κάλεσε να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα.

Ο Πάγκαλος ζήτησε να βγουν με μαγιό η Δούρου και ο Σγουρός, για να δούμε ποιον θα ψηφίσουμε.

Όλοι εμείς που έχουμε δει τον Πάγκαλο με μαγιό θα ψηφίσουμε Πάγκαλο.

Μπορεί ο Πάγκαλος να μας καλεί να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία αλλά ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία ή Ποτάμι. Δυο κόμματα, ίδια αφεντικά, δύσκολη η επιλογή.

Βέβαια, οι γέροι καμιά φορά μπερδεύονται στο παραβάν και ψηφίζουν άλλο κόμμα από αυτό που θέλουν να ψηφίσουν, οπότε μπορεί ο Πάγκαλος να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, ο Πάγκαλος έχει ήδη ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ αλλά μην του το πείτε γιατί θα στενοχωρηθεί.

Όταν ο Πάγκαλος και ο Βενιζέλος, δυο απομεινάρια της χρεοκοπίας και της διαφθοράς της χώρας, χυδαιολογούν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και δείχνουν να φοβούνται τι θα τους συμβεί, σε στέλνουν κατευθείαν να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.