Κλάψε, κλάψε!

Τέσσερις μήνες στη φυλακή ήταν αρκετοί για να μετατρέψουν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα από Ράμπο σε Μάρθα Βούρτση. Βέβαια, η Μάρθα Βούρτση είχε και ταλέντο.

Ο Στάθης Μπούκουρας το έριξε στην κλαψομουνίαση μέσα στη Βουλή, σε μια προσπάθεια να προκαλέσει οίκτο.

Το λαϊκό παιδί που εργάζεται από 15 ετών, είναι παντρεμένος 25 χρόνια με την ίδια γυναίκα -την καημένη-, έχει τρία παιδιά που έμειναν ορφανά, παίρνει ψυχοφάρμακα, και προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, αφού ο Ανδρέας Παπανδρέου τον έκανε εθνικιστή. Όλοι θυμόμαστε πόσο εθνικιστής ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Φυσικά, ο Στάθης Μπούκουρας ξέχασε την δράση του ως μέλος και βουλευτής της Χρυσής Αυγής αλλά τα “κατορθώματά” του υπάρχουν σε πολλά βίντεο στο Διαδίκτυο.

Βλέποντας τον Μπούκουρα να προσπαθεί να κερδίσει τον οίκτο των άλλων βουλευτών -ώστε να μην αρθεί η ασυλία του-, σκεφτόμουν τα ζώα που ψήφισαν αυτόν και τα άλλα μπουμπούκια της Χρυσής Αυγής.

Μπορεί ο Μπούκουρας να έκανε πως κλαίει, αλλά είναι πάρα πολύ αστείο πως χιλιάδες Έλληνες ψήφισαν την Χρυσή Αυγή, για να τιμωρήσουν το πολιτικό σύστημα.

Θα πρέπει να αισθάνθηκαν πολύ μαλάκες που έστειλαν στη Βουλή τους χρυσαυγίτες Μπούκουρες για να πλακώσουν τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, και οι Μπούκουρες κατάντησαν να μυξοκλαίνε σαν τρίχρονα που δεν τους παίρνει η μαμά τους γλειφιτζούρι.

Μην ξεχάσουν να τους ψηφίσουν ξανά.

Βγάζουν πολύ γέλιο.

Και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, και οι ψηφοφόροι τους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.