Κώστας Κωστάκος – Old Boy [πλέι μολέξεις]

Τον Old Boy τον γνώρισα την άνοιξη του 2005, όταν έφτιαξα το μπλογκ μου· ο Old Boy είχε φτιάξει το δικό του μερικές εβδομάδες πριν. Διάβαζα τα κείμενά του και ήμουν θαυμαστής του από την αρχή. Λίγο αργότερα, γνωριστήκαμε και από κοντά.

Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα ερχόταν μια μέρα που θα ψήφιζα τον Old Boy -είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψευδώνυμο Κώστας Κωστάκος στον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη- αλλά ήμουν βέβαιος πως τα κείμενά του θα εκδοθούν σε βιβλίο.

Το βιβλίο του Κώστα Κωστάκου, Old Boy [πλέι μολέξεις], από τις εκδόσεις Bibliotheque, σας περιμένει στα βιλιοπωλεία.

Το βιβλίο του Κώστα Κωστάκου, Old Boy [πλέι μολέξεις], θα παρουσιαστεί από τις εκδόσεις Bibliotheque, την Παρασκευή 9 Μαΐου, στις 20:30, στη Βιβλιοθήκη Βολανάκη.

Για το μεγαλείο του Old Boy θα μιλήσουν οι Νίκος Ξυδάκης, Οδυσσέας Ιωάννου, Θεόφιλος Τραμπούλης και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Θα ακολουθήσει τρελό πάρτι και θα μοιραστούν πλούσια δώρα από καλίγραμμα μοντέλα, ενώ το κέφι θα χτυπήσει κόκκινο.

Καλή επιτυχία, Κώστα!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.