Πελαργός

Πιτσιρίκο πρέπει να με θυμάσαι που σου στέλνω κάθε χρόνο την πρώτη φωλιά πελαργών από την Φιλιππιάδα. Εδώ και μερικές μέρες, ζευγάρι πελαργών φτιάχνει φωλιά σε κολόνα μπροστά από το σπίτι μου· το μπαλκόνι είναι σε απόσταση από την φωλιά το πολύ 2,5 μ. Ένα αναπάντεχο δώρο για μένα.

Σού στέλνω μια σημερινή φωτογραφία τους. Πριν κάνεις κλικ να ανοίξει, βάλε να ακούγεται ένα αγαπημένο σου τραγούδι.Καλό βράδυ.

(Αγαπητέ φίλε, φυσικά και σας θυμάμαι. Οι πελαργοί είναι από τα πουλιά που οι άνθρωποι πάντα αγαπούσαν και σέβονταν. Είναι ωραίο που έλεγαν πως τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός, αν και ο πελαργός είναι τόσο ωραίος και τόσο κύριος που θα ήθελες να σε επισκεφτεί και χωρίς μωρό. Εσάς σας επισκέφτηκαν. Και θα κάνουν και μωρά. Να σας ζήσουν! Και να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.