Πιστοί στην Χρυσή Αυγή οι αστυνομικοί

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως στις ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής οι αστυνομικοί ψήφισαν την Χρυσή Αυγή σε ποσοστό πάνω από 50%.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας εξέφρασαν την οργή τους για το ποσοστό που πήρε η Χρυσή Αυγή από τους αστυνομικούς, αφού το βρήκαν πολύ χαμηλό.

«Δεν είναι δυνατόν η Χρυσή Αυγή να παίρνει μόνο το 50% των ψήφων των αστυνομικών» δήλωσε αστυνομικός που είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Μαίανδρος».

Ο αστυνομικός δήλωσε ακόμα πως στις ευρωεκλογές είναι πιο χαλαρή η ψήφος, οπότε μπορεί κάποιοι αστυνομικοί να θεώρησαν πως δεν είναι έγκλημα να ψηφίσουν αριστερά κόμματα, όπως το Εθνικό Μέτωπο, το ΛΆΟΣ και η Νέα Δημοκρατία, για να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους προς την ηγεσία της Χρυσής Αυγής επειδή οι χρυσαυγίτες έχουν καιρό να δολοφονήσουν κάποιον.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπιστούν οι αστυνομικοί που πάτησαν τον όρκο τους και δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί που δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή θα αποταχθούν από το σώμα ως επίορκοι.

(Με την ευκαιρία, θυμήθηκα πως, όταν δυο ημέρες μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012 έγραψα «Τι ψήφισαν τα ΜΑΤ», υπήρξαν πολλοί που μου έγραφαν πως δεν είναι αλήθεια ότι οι αστυνομικοί ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Φυσικά, η είδηση γράφτηκε παντού τις επόμενες ημέρες και σήμερα, δυο χρόνια μετά, σε κανέναν δεν κάνει πια εντύπωση πως οι αστυνομικοί ψηφίζουν μαζικά Χρυσή Αυγή.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.