Έπιασε δουλειά ο Λοβέρδος

Αμέσως έπιασε δουλειά ο νέος υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Ο Ανδρέας Λοβέρδος σκοπεύει να κάνει ελέγχους στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας, για να ανακαλύψει πόσες μαθήτριες είναι οροθετικές, ώστε να αποβληθούν από όλα τα σχολεία της χώρας και να σταλούν στην εξορία.Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, οι οροθετικές μαθήτριες αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία και θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν αμέσως τα ονόματά τους, οι φωτογραφίες τους, οι διευθύνσεις τους και τα ονόματα των γονιών τους.

Οι μαθήτριες που θα αρνηθούν να κάνουν εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν έχουν AIDS, δεν θα έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ θα τους γίνεται και κλειτοριδεκτομή.

Εξετάσεις για AIDS θα πρέπει να κάνουν και οι φοιτήτριες, αφού τα πανεπιστήμια είναι χώροι ακολασίας και αυτό αποδεκνύεται περίτρανα από το γεγονός πως στις φοιτητικές εκλογές πρώτο κόμμα είναι η ΔΑΠ.

Όπως δήλωσε ο Ανδρέα Λοβέρδος, όλες οι μαθήτριες και οι φοιτήτριες θα πρέπει να κάνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι οροθετικές, αφού ήδη υπάρχουν πολλές μαθήτριες και φοιτήτριες που εκδίδονται για να βοηθήσουν οικονομικά τις οικογένειές τους, ενώ είναι βέβαιο πως -με την οικονομική κατάσταση που θα επικρατεί στην χώρα τα επόμενα 50 χρόνια- χιλιάδες νέες Ελληνίδες θα αναγκαστούν να γίνουν πόρνες γιατί αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.