Με κλήρωση θα γίνει ο ανασχηματισμός

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος αναμένεται να γίνει ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, ώστε οι πολίτες να βρίσκονται στα εξοχικά τους ή στις παραλίες και να μην προκληθούν ατυχήματα από τον ενθουσιασμό και την έκρηξη χαράς που θα προκαλέσει η αναγγελία των ονομάτων των νέων υπουργών της κυβέρνησης.

Ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται σοβαρά ο ανασχηματισμός να γίνει με κλήρωση.

Αρχικά, ο Αντώνης Σαμαράς σκεφτόταν να υπουργοποιήσει μόνο τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν καλές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή αλλά αυτά είναι τόσο πολλά που θα έπρεπε να υπουργοποιήσει όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να κάνει τον ανασχηματισμό με κλήρωση, για να αποδείξει πως η κυβέρνησή του ακολουθεί τις πολιτικές συνήθειες των Αθηναίων τον 5ο αιώνα π.Χ.

Ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να κληρωθούν δυο πρόσωπα για κάθε υπουργείο και να διαγωνιστούν μεταξύ τους σε μια παρτίδα τάβλι, ώστε αυτός που θα κερδίσει να γίνει υπουργός.

Η κλήρωση των νέων υπουργών θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση, ενώ θα μπει και στο Στοίχημα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.