Ο Μουρούτης αναλαμβάνει υπουργείο

Αλλάζουν τα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον ανασχηματισμό μετά την αποκάλυψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, πως ο Γιώργος Μουρούτης -διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού- είχε επαφές μαζί του. Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να αναθέσει υπουργείο στον Γιώργο Μουρούτη, για να εκμεταλλευτεί την αγάπη και την εκτίμηση που του έχει ο ελληνικός λαός και να σκίσει η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο Γιώργος Μουρούτης είναι ο επικρατέστερος για το υπουργείο Χρυσής Αυγής, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβει και το υπουργείο Twitter.

Στην υπουργοποίηση του Γιώργου Μουρούτη αντιδρά ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος δήλωσε πως αυτός πρέπει να αναλάβει το υπουργείο Χρυσής Αυγής, και ο Γιώργος Μουρούτης μπορεί να γίνει υφυπουργός.

Την υπουργοποίηση του Γιώργου Μουρούτη ζητά και η βάση της Νέας Δημοκρατίας, που δεν αντιλαμβάνεται γιατί ο Αντώνης Σαμαράς κρατάει τόσα χρόνια μόνο για τον εαυτό του τον Γιώργο Μουρούτη και δεν τον κάνει υπουργό για να τον χαρεί όλη η Ελλάδα.

Αν ο Γιώργος Μουρούτης αναλάβει τελικά το υπουργείο Χρυσής Αυγής, την θέση του διευθυντή στο γραφείο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά θα αναλάβει ο Κασιδιάρης ή ο Παναγιώταρος.

(Τελικά, ο Μιχαλολιάκος αποκάλυψε πως το όνομα του Γιώργου Μουρούτη είναι Γιώργος Μουρούτης. Θα έπρεπε να το περιμένουμε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.