Έξυπνη βόμβα που δεν σκοτώνει παιδιά ετοιμάζει το Ισραήλ

Παγκόσμια κατακραυγή προκαλεί η γενοκτονία των Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς στην Γάζα. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη θηριωδία του Ισραήλ, ο Αντώνης Ρέμος και ο Χούλιο Ιγκλέσιας αρνήθηκαν να ανοίξουν σαμπάνιες στη Μύκονο, ενώ η Κοντσίτα έπεισε την Άννα Βίσση να αφήσει μούσι.

Ο ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ πως σκότωσε παιδιά που κοιμόντουσαν, οπότε τώρα οι Ισραηλινοί θα τα ξυπνάνε πριν τα βομβαρδίσουν, αν και είναι καλύτερα να πεθαίνεις την ώρα που κοιμάσαι γιατί ο σοφός λαός λέει “αυτός ήταν τυχερός που πέθανε στον ύπνο του”.

Επειδή η παγκόσμια κοινή γνώμη δεν ανέχεται εικόνες διαμελισμένων παιδιών στις ειδήσεις -τρώνε εκείνη την ώρα και τους κόβεται η όρεξη-, το Ισραήλ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει βόμβες που σκοτώνουν μόνο ενήλικες.

Η νέα έξυπνη βόμβα ξεχωρίζει τα παιδιά από τους ενήλικες, οπότε θα κάνει κομματάκια την μάνα και τον πατέρα αλλά το παιδί θα ζει ορφανό και θα είναι πολύ τυχερό γιατί δεν θα το πρήζουν πια οι γονείς του να διαβάζει, να βουρτσίζει τα δόντια του και να πηγαίνει στο σχολείο.

Οι Ισραηλινοί δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το όριο ηλικίας κάτω από το οποίο δεν θα σκοτώνει η έξυπνη βόμβα αλλά σκέφτονται να το βάλουν στα 10, ώστε να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά των Παλαιστινίων με τα καυλόσπυρα και τα άλλα προβλήματα της εφηβικής ηλικίας, αλλά και να μην αναπαράγονται.

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Αδόλφος Χίτλερ, σε μερικούς μήνες στην Γάζα θα υπάρχουν μόνο παιδιά και όλη η Γάζα θα είναι μια παιδική χαρά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.