Βραζιλία βλέπει στον τελικό ο κροκόδειλος της Κρήτης

Στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος φέρνει την Ελλάδα ο κροκόδειλος της Κρήτης, μετά την πρόβλεψή του για τον σημερινό ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Βραζιλία και την Γερμανία. Ο κροκόδειλος της Κρήτης έχει αντικαταστήσει στις ποδοσφαιρικές προβλέψεις τον Πολ το χταπόδι, που τα τίναξε.Όλα ξεκίνησαν, όταν οι ειδικοί που αναζητούν τον κροκόδειλο προσπάθησαν να τον εντοπίσουν.

Για να δελεάσουν τον κροκόδειλο, οι ειδικοί έριξαν στο νερό δυο μετανάστες από το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας.

Ο ένας μετανάστης φορούσε φανέλα της Βραζιλίας και ο άλλος φανέλα της Γερμανίας.

Ο κροκόδειλος έκανε μια χαψιά τον μετανάστη που φορούσε την φανέλα της Γερμανίας, οπότε το συμπέρασμα είναι πως στον τελικό θα προκριθεί η Βραζιλία.

Η είδηση πως ο κροκόδειλος της Κρήτης καταβρόχθισε τον μετανάστη που φορούσε την φανέλα της Γερμανίας μεταδόθηκε αστραπιαία παντού, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους πολυάριθμους φίλους της Βραζιλίας σε όλο τον κόσμο.

Οι Γερμανοί έχουν ενοχληθεί επειδή ο κροκόδειλος της Κρήτης προέβλεψε πως στον τελικό θα προκριθεί η Βραζιλία και απειλούν με κυρώσεις την Ελλάδα, οπότε μάλλον θα απαιτήσουν να ιδιωτικοποιήσουμε τον ήλιο.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.