Γυναίκα και καρπούζι η τύχη τα διαλέγει

Γυναίκα και καρπούζι η τύχη τα διαλέγει -όπως λέει ο σοφός λαός που λέει κι ένα κάρο μαλακίες- αλλά, ευτυχώς, οι γυναίκες δεν έχουν κουκούτσια. Βέβαια, από την άλλη, τα καρπούζια έχουν το πλεονέκτημα να μην έχουν κονδυλώματα.

Φέτος, λόγω δουλειάς, δεν φύτεψα καρπούζια, οπότε είμαι αναγκασμένος να απαλλοτριώνω από άλλους.

Πάω τα βράδια και παίρνω καρπούζια από έναν καλό άνθρωπο -δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά καλός θα είναι-, που έχει φυτέψει άπειρα καρπούζια, οπότε δεν θα τα χρειάζεται όλα αυτά τα καρπούζια.

Στις επιδρομές μου στον κήπο του ξένου ανθρώπου, έχω παρατηρήσει πως πολλά καρπούζια έχουν σκάσει.

Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά τα καρπούζια, όταν σκάνε, βγάζουν μια πολύ βρομερή μυρωδιά. Μιλάμε για μπόχα.

Δεν ξέρω γιατί του σκάνε τα καρπούζια του ανθρώπου -μπορεί να έχουν τα νεύρα τους- αλλά δεν οφείλεται στην έλλειψη νερού. Κάθε βράδυ που πάω, καταλαβαίνω πως είναι ποτισμένα αργά το απόγευμα που έχει πέσει ο ήλιος.

Θα μπορούσε κάποιος καλός αναγνώστης που ξέρει από αυτά τα πράγματα να με ενημερώσει γιατί σκάνε τα καρπούζια του ανθρώπου από τον οποίο τα απαλλοτριώνω.

Αν μάθω γιατί του σκάνε τα καρπούζια, θα του αφήσω ένα σημείωμα πάνω σε ένα σκασμένο καρπούζι, για να τον ενημερώσω τι κάνει λάθος, να το διορθώσει και να μην ξεμείνω κι εγώ από καρπούζια.

Ευχαριστώ.

(Οι Θεσμοφοριάζουσες απόψε στις 21:15 στη Λάρισα – Κηποθέατρο Αλκαζάρ)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.